közvetlen-állások

A közvetlen-állások egy olyan álláskereső oldal, amely a találati listáját keresőrobottal gyűjti össze közvetlenül a vég-foglalkoztatók weboldalairól. Tehát a közvetlen-állások céges karrier oldalak linkjeit gyűjti, és teszi kulcsszavas keresőn keresztül elérhetővé a látogatói számára.

Csak a tényleges foglalkoztatók komoly álláshirdetései jelennek itt meg, nincs MLM, nincsenek állásközvetítői hirdetések, vagy linkek más hirdetőoldalakra.

Ezen oldal segítségével a felhasználók közvetlenül meg tudják pályázni a cégek által, a saját oldalaikon meghirdetett állásokat, ezzel megkerülve a fejvadászok előszűrőit. Lehetővé teszi hogy sokkal bővebb információt gyűjtsön a leendő munkaáltatójáról, hiszen ezek ott vannak ugyanazon weboldalon, nem titok hova is kell majd dolgozni járni, mivel foglalkozik a cég, egyáltalán mi a cég neve (hátha épp ott dolgozik a pályázó).

Ennek az oldalnak az ügyes bajos dolgairól szól ez a blog, amely egyúttal lehetővé teszi a látogatókkal való véleménycserét, kritikák vagy pozitív értékelések megismerését.

Próba Cseresznye

kozvetlen_allasok_logo.png

Utolsó kommentek

  • jobkereso: Üdv, ennél picit több információt szeretnék! A jobkereso@gmail.com címen tudunk privát beszélget... (2014.09.12. 22:51) Átalakítás 2. fázis
  • : Jogilag a tartalomátvételt engedélyezed-e (majd feed-en keresztül ha lesz)? Az adott cikkre mutatn... (2014.09.12. 19:20) Átalakítás 2. fázis
  • : Szia! RSS feed lesz? (2014.09.12. 19:17) Átalakítás 2. fázis
  • padisah: Üdv jobkereso@gmail.com (2014.07.10. 23:25) Amazon átállás
  • madinfo.hu: Kapcsolatfelvételhez e-mail címet technikai kérdésekben hol találok? (2014.07.10. 09:47) Amazon átállás
  • Utolsó 20

    Néhány változtatás az oldallal kapcsolatban:

 

Létrejött egy url hozzáadásra alkalmas felület. Ennek az a lényege, hogy egy olyan vállakozás, amely állásajánlatokat szeretne a saját weboldalán közzétenni, ide elküldheti a weboldala url-jét. Ezt mi feldolgozzuk, és az ott található oldal bekerül az indexbe.A feldolgozás kb egy hetet vesz igénybe, a jövőben ezt az időt majd megpróbáljuk lejjebb vinni. Egyelőre túl sok manuális beavatkozást igényel. Ez elérhető a www.jobkereso.com/submit.jsp oldalon.

Szintén létrejött egy olyan felület, ahol hirdetni szándékozó vállalkozások tudnak regisztrálni. A regisztráció révén az adatbázisunkban létrejön egy rekord, amihez csatolva tudunk kulcsszó alapú hirdetéseket létrehozni. A hirdetéseket kezelő rendszer kezdetben úgy jött létre, hogy azt majd belső alkalmazottak fogják kezelni, ezért a jogosultság rendszer egyelőre nem teszi lehetővé hogy külső felhasználók bármit módosíthassanak. Jelen pillanatban az újonnan regisztrált felhasználók megtekintési jogokat kapnak a kifejezések,hirdetések,hirdetők,és felhasználók adataira, és ez közös, tehát egymást is láthatják. Ezt rövidesen át fogom alakítani olyanra, hogy csak saját magukat láthassák, és akkor már szerkesztési jogokat is kiadhatok. Ez itt érhető el: www.jobkereso.com/advertisement.jsp . A regisztrált felhasználók levélben megkapják a linket ami az adminisztrációs felületre nyílik, illetve a regisztrációkor megadott felhasználónevet, és jelszót.

Ezek mellett a "segítség" felület, és a hirdetési lehetőségek felülete is kibővült, itt találhatóak meg a cégadataink is, és más elérhetőségek.

 

 

Címkék: program álláskereső keresőprogram jobkereso jobkereső

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr132312921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása