közvetlen-állások

A közvetlen-állások egy olyan álláskereső oldal, amely a találati listáját keresőrobottal gyűjti össze közvetlenül a vég-foglalkoztatók weboldalairól. Tehát a közvetlen-állások céges karrier oldalak linkjeit gyűjti, és teszi kulcsszavas keresőn keresztül elérhetővé a látogatói számára.

Csak a tényleges foglalkoztatók komoly álláshirdetései jelennek itt meg, nincs MLM, nincsenek állásközvetítői hirdetések, vagy linkek más hirdetőoldalakra.

Ezen oldal segítségével a felhasználók közvetlenül meg tudják pályázni a cégek által, a saját oldalaikon meghirdetett állásokat, ezzel megkerülve a fejvadászok előszűrőit. Lehetővé teszi hogy sokkal bővebb információt gyűjtsön a leendő munkaáltatójáról, hiszen ezek ott vannak ugyanazon weboldalon, nem titok hova is kell majd dolgozni járni, mivel foglalkozik a cég, egyáltalán mi a cég neve (hátha épp ott dolgozik a pályázó).

Ennek az oldalnak az ügyes bajos dolgairól szól ez a blog, amely egyúttal lehetővé teszi a látogatókkal való véleménycserét, kritikák vagy pozitív értékelések megismerését.

Próba Cseresznye

kozvetlen_allasok_logo.png

Utolsó kommentek

  • jobkereso: Üdv, ennél picit több információt szeretnék! A jobkereso@gmail.com címen tudunk privát beszélget... (2014.09.12. 22:51) Átalakítás 2. fázis
  • : Jogilag a tartalomátvételt engedélyezed-e (majd feed-en keresztül ha lesz)? Az adott cikkre mutatn... (2014.09.12. 19:20) Átalakítás 2. fázis
  • : Szia! RSS feed lesz? (2014.09.12. 19:17) Átalakítás 2. fázis
  • padisah: Üdv jobkereso@gmail.com (2014.07.10. 23:25) Amazon átállás
  • madinfo.hu: Kapcsolatfelvételhez e-mail címet technikai kérdésekben hol találok? (2014.07.10. 09:47) Amazon átállás
  • Utolsó 20

 

Mostantól a keresőmező segítő funkciója csak olyan kulcsszavakat ajánl fel, amelyekre ténylegesen van találat.

Ez a segítő funkció akkor aktiválódik, amikor a keresőmezőbe a harmadik karaktert beüti a felhasználó. 

A funkció eddig is működött, de egy konstans, az adatbázistól független kulcsszó listával. Most dinamikusan módosul a napi betöltések után, annak függvényében, hogy aktuálisan mire van találat.

A kulcsszó lehet település- és foglalkozásnév is, tehát a "szé" keresőszót  beütve mind Székesfehérvár mind például a szépségtanácsadó is megjelenik javaslatként.

Egyéb, ám annál fontosabb tartalmi újdonság, hogy megjelent egy diagram, amely megmutatja az adatbázisban szereplő nagyobb foglalkoztatók eloszlását annak függvényében, hogy az általuk kínált állások milyen arányban szerepelnek a jobKereső rendszerében.  Az állások 0.2%-ánál kevesebbet kínáló munkáltatókat összevontuk - ők teszik ki a találatok 45%át - ez azt jelenti, hogy jellemzően a kis és közepes méretű és hazai tulajdonú vállalkozások ajánlatait találhatjuk meg leggyakrabban a portálon. Legnagyobb foglalkoztatóként - nem meglepő módon - a közszféra, azaz a kozigallas.gov.hu jelenik meg nagyjából 1300 állásajánlattal. Annak ellenére hogy a kozigallas egy gyűjtőoldal, itt is teljesül az a feltétel - amely a jobKereső fő küldetése is - hogy nem közvetített állásokról van szó.

Címkék: diagram keresőmező kozigallas.gov.hu autosuggest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr575828849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása