közvetlen-állások

A közvetlen-állások egy olyan álláskereső oldal, amely a találati listáját keresőrobottal gyűjti össze közvetlenül a vég-foglalkoztatók weboldalairól. Tehát a közvetlen-állások céges karrier oldalak linkjeit gyűjti, és teszi kulcsszavas keresőn keresztül elérhetővé a látogatói számára.

Csak a tényleges foglalkoztatók komoly álláshirdetései jelennek itt meg, nincs MLM, nincsenek állásközvetítői hirdetések, vagy linkek más hirdetőoldalakra.

Ezen oldal segítségével a felhasználók közvetlenül meg tudják pályázni a cégek által, a saját oldalaikon meghirdetett állásokat, ezzel megkerülve a fejvadászok előszűrőit. Lehetővé teszi hogy sokkal bővebb információt gyűjtsön a leendő munkaáltatójáról, hiszen ezek ott vannak ugyanazon weboldalon, nem titok hova is kell majd dolgozni járni, mivel foglalkozik a cég, egyáltalán mi a cég neve (hátha épp ott dolgozik a pályázó).

Ennek az oldalnak az ügyes bajos dolgairól szól ez a blog, amely egyúttal lehetővé teszi a látogatókkal való véleménycserét, kritikák vagy pozitív értékelések megismerését.

Próba Cseresznye

kozvetlen_allasok_logo.png

Utolsó kommentek

  • jobkereso: Üdv, ennél picit több információt szeretnék! A jobkereso@gmail.com címen tudunk privát beszélget... (2014.09.12. 22:51) Átalakítás 2. fázis
  • : Jogilag a tartalomátvételt engedélyezed-e (majd feed-en keresztül ha lesz)? Az adott cikkre mutatn... (2014.09.12. 19:20) Átalakítás 2. fázis
  • : Szia! RSS feed lesz? (2014.09.12. 19:17) Átalakítás 2. fázis
  • padisah: Üdv jobkereso@gmail.com (2014.07.10. 23:25) Amazon átállás
  • madinfo.hu: Kapcsolatfelvételhez e-mail címet technikai kérdésekben hol találok? (2014.07.10. 09:47) Amazon átállás
  • Utolsó 20

Elnézést kérek minden látogatótól, különösen azoktól, akik hírlevélen keresztül látogatták, ma és tegnap a közvetlen állások felületét.

A hét elején egy sor hiba került a betöltésbe, és a mai még rosszabb lett, ezért most visszaállítottam a crawler módosítása előtti adatbázist, ez a 19-dikei betöltés, a keddi nap.

A levelekben kiküldött linkek egy része nem létező, vagy már látott hirdetésekre fog mutatni, ezért külön elnézést kérek, ezt most nem tudom másképp megoldani.

Dolgozok a rendszer mielőbbi kijavításán, addig ugyanezen betöltés marad kint a felületen kereshető formában.

Update: A fő problémákat javítottam, és most visszaállt az automata betöltés, most már kint is van a péntek éjjeli frissítés. Jelenleg még a közigállás találatai közül sok hiányzik, ezek remélhetőleg hétfőn szintén visszakerülnek.

Ami a módosításokkal frissül, hogy megpróbálom a cégek kapcsolati oldalairól kinyerni a munkavégzés pontos címét. Ha ez sikeres, ezen az úton el lehet jutni egy térképes álláskereső felületig. Ez sajnos erősen kétséges, mert ahol egy cégnek több telephelye és több állása is van, ezeket a telephely-állás-cím kapcsolatokat nem lehet megtalálni az állásajánlatban. Kis, és mikrovállalkozások esetén működhetne jól, ahol egy telephely jöhet csak szóba, és annak holléte kiderül a kapcsolati oldalról.

Címkék: hiba probléma betöltés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr426920479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása