közvetlen-állások

A közvetlen-állások egy olyan álláskereső oldal, amely a találati listáját keresőrobottal gyűjti össze közvetlenül a vég-foglalkoztatók weboldalairól. Tehát a közvetlen-állások céges karrier oldalak linkjeit gyűjti, és teszi kulcsszavas keresőn keresztül elérhetővé a látogatói számára.

Csak a tényleges foglalkoztatók komoly álláshirdetései jelennek itt meg, nincs MLM, nincsenek állásközvetítői hirdetések, vagy linkek más hirdetőoldalakra.

Ezen oldal segítségével a felhasználók közvetlenül meg tudják pályázni a cégek által, a saját oldalaikon meghirdetett állásokat, ezzel megkerülve a fejvadászok előszűrőit. Lehetővé teszi hogy sokkal bővebb információt gyűjtsön a leendő munkaáltatójáról, hiszen ezek ott vannak ugyanazon weboldalon, nem titok hova is kell majd dolgozni járni, mivel foglalkozik a cég, egyáltalán mi a cég neve (hátha épp ott dolgozik a pályázó).

Ennek az oldalnak az ügyes bajos dolgairól szól ez a blog, amely egyúttal lehetővé teszi a látogatókkal való véleménycserét, kritikák vagy pozitív értékelések megismerését.

Próba Cseresznye

kozvetlen_allasok_logo.png

Utolsó kommentek

  • jobkereso: Üdv, ennél picit több információt szeretnék! A jobkereso@gmail.com címen tudunk privát beszélget... (2014.09.12. 22:51) Átalakítás 2. fázis
  • : Jogilag a tartalomátvételt engedélyezed-e (majd feed-en keresztül ha lesz)? Az adott cikkre mutatn... (2014.09.12. 19:20) Átalakítás 2. fázis
  • : Szia! RSS feed lesz? (2014.09.12. 19:17) Átalakítás 2. fázis
  • padisah: Üdv jobkereso@gmail.com (2014.07.10. 23:25) Amazon átállás
  • madinfo.hu: Kapcsolatfelvételhez e-mail címet technikai kérdésekben hol találok? (2014.07.10. 09:47) Amazon átállás
  • Utolsó 20

Átrendeztem az oldalt olyan módon, hogy a linkfelhőt, a hírlevél és barát-értesítő levélküldőt átpakoltam a kép bal oldalán létrehozott sávba. A hirdetések a jobb sávból átköltöztek a találatok közé, nagy téglalap alakú hirdetési formában, remélem ez kevésbé fogja zavarni a látogatókat, mint amennyire ösztönzi őket a hirdetésre kattintásra.

A módosítások oka részben az ergonómia javítása, illetve az hogy az oldal a betöltést követően egyből láthatóvá tegyen találatokat, eddig leginkább a "kezelőszerveket" lehetett csak látni, a találatokhoz görgetni kellett.

Az átalakítással párhuzamosan az első oldalon csak 18 friss találat jön fel a korábbi 50 helyett, a sok találat és a rengeteg szöveg lelassította az oldal betöltését, és a cél amúgy is a kulcsszavas kereső használata.

A módosítás másik oka, hogy a bal oldalsó sávban el fogok helyezni olyan kézzel írt szöveget, ami segít a keresőoptimalizáláson, és jobban megmagyarázza egy új látogatónak hogy miről szól ez az oldal.

Címkék: design ergonómia hirdetések átalakítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr696650189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása